Испанските власти са в почуда, след като затворник, който е бил

...
Испанските власти са в почуда, след като затворник, който е бил
Коментари Харесай

Трима доктори обявиха страховит затворник за мъртвец, часове по-късно в моргата патолози чуха нещо шокиращо!

Испанските управляващи са в изненада, след като затворник, който е бил разгласен за мъртъв от трима разнообразни доктори, се е събудил в моргата няколко часа преди да стартира неговата аутопсия, написа obekti.bg, базирайки се на Science Alert.
29 годишният Гонзало Монтоя Хименез е бил открит неподвижен в килията си след утринна инспекция.Той е излежавал присъда за обир просто е седял в стола си в килията, преди да го открият, като не е имало никакви следи от принуждение върху него. След това е бил превозен до затворническата морга в чувал. Всичко си останало по този начин до момента в който патолозите, които се подготвяли за аутопсията чули нещо необичайно. Хъркане, от чувала.

До този миг Хименез към този момент е бил прекарал много време в студената морга, където температурата се поддържа ниска с цел да се запазят по-дълго време тъканите на телата. Дори кожата му е била разчертана с хирургически молив, с цел да се извърши по линиите аутопсията.

Патолозите отворили чувала и разкрили пандизчията жив. Той е бил превозен незабавно до болничното заведение, където са го намерили в устойчиво положение. Но и до в този момент никой от лекарите или от затворническите управляващи няма концепция какво се е случило в действителност. Според лекарите това може да е било тип каталепсия, при която с изключение на загубата на схващане и чувства има физическо сгъстяване и признаци на цианоза на тялото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР